Veuve Ambal Expression & ICE

De Veuve Ambal Expression is uniek ten op zichte van elke andere cremant de Bourgogne.

Het verschillende kleurenpallet op de fles staat voor de verschillende terroirs die de Bourgogne rijk is( en ook op de lijst staat van de UNESCO World Heritage lijst). Elke fles is UNIEK en heeft een verschillend design ! in een doos van 6 flessen zitten dus 6 verschillende design flessen. Daarom een super relatiegeschenk met een mooi verhaal.

Naast het prachtige super unieke design is de Veuve Ambal ook een mousserende wijn van hoge kwaliteit. Het is Blanc de Noir (80%pinot noir / 20% Gamay) van wijnstokken die 25 jaar oud zijn. Hand geplukt en AOC cremant de Bourgogne

Veuve Ambal Ice is de nieuwe hit op de stranden van de Cote d’Azur! Een cremant de Bourgogne die speciaal gemaakt is om te drinken met ijs. Veel fruitigheid, frisheid en elegantie. Veuve Ambal serveer je in een groot wijnglas met ijs. Combineer met een aardbei of munt in het glas tot een bijzonder feestelijk en verfrissend aperitief.

Cremant de Bourgogne, minimaal 12 maanden flesrijping (méthode traditionelle), bekroond met Effervescents du Monde 12de editie 2014 : 2 X GOUDEN medaille. Internationale competitie van de beste mousserende wijnen van de wereld.