DreamLine Fortune

De Magic Dream Line Fortune is gemaakt van de Ancelota en Fortana druif (ook wel bekend als de gouden druif) en komt uit de regio van Valencia. De productie gebeurt op basis van een natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. De Magic Dream Line Fortune heeft een metallic gouden effect met een alcoholpercentage van 8%.

De Fortune heeft een halfzoete smaak

DreamLine Glaciar

Net zoals de Fortune is de Glaciar gemaakt van de Ancelota en Fortana druif (ook wel bekend als de gouden druif) en komt uit de regio van Valencia. De productie gebeurt op basis van een natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. De Magic Dream Line Glaciar heeft een metallic wit effect met een alcoholpercentage van 8%.

De Glaciar heeft eveneens een halfzoete smaak en verschilt ten opzichte van de Fortune enkel van kleur

DreamLine Vulcano

De Vulcano is een fruitige zoete frizzante wijn en heeft een metallic brons effect.

Magic Dream Line Vulcano heeft tevens 8% alcohol en is de zoetste versie van de Magic Dream Line collectie

De Cava rosé premium is de luxueuzere versie van de Magic Dream Line collectie. Als zoethoudertje is hij de lieveling op de typische ladies’ night evenementen. De rosé heeft een alcoholpercentage van 8.5% en een heeft een dieprode kleur.

DreamLine Purple Touch
De Magic Dream Line Purple is alcoholvrije variant binnen het DreamLine assortiment. Het is een licht sprankelend drankje op basis van de moscato druif vermengd met een braambes extract.

De Magic Dream Line Purple Touch is ideaal voor mensen die geen alcohol mogen drinken of voor de kleinsten onder ons. De Purple Touch is ideaal als basis voor een lekkere cocktail. Gin, wodka of grappa gemengd met een scheut Purple Touch geeft jou een niet te versmaden cocktail !