Exqui Italiaans Design Wijnkoeler, Champagnekoeler & Flessenkoeler

De Exqui Wijn- & Champagnekoeler!

Ijsemmers zijn verleden tijd! Exqui-cooler biedt net dat extra om uw champagnes en wijnen koel te houden tijdens een diner of voor gekoelde vodka te zorgen tijdens uw feest.

Balans op uw tafel

De Exqui wijnkoeler is een eye-catcher die een vleugje elegantie toevoegt aan uw tafel. En bovendien, de ideale helling van het koelelement en zijn ergonomische vorm verzekeren robuustheid en een perfecte balans! Dit alles voorkomt ongewenst morsen.

De perfecte temperatuur

“Serveren op een temperatuur van 10°C” zegt het etiket op de fles. U haalt uw fles uit de koelkast. Inderdaad, maar dan? Uw Exqui wijnkoeler doet de rest op uw tafel. Zijn functie is de temperatuur van uw flessen behouden nadat u ze uit de koelkast verwijderd hebt.

Zeer eenvoudig te monteren

Neem het koelelement uit de diepvriezer en plaats het in de houder. Het bevestigen van de gekoelde pocket in de houder gaat heel snel en gemakkelijk. Na deze eenvoudige handeling is uw Exqui wijnkoeler klaar om zijn koelte voor minstens 3 uren af te geven. Nu nog “het ultieme”: ontkurk een fles van uw favoriete wijn, champagne, …!

Functionaliteit en uniekheid in een stijlvol Italiaans design.

Zijn minimale golvende lijnen maken van de Exqui wijnkoeler een ontwerp ter verfraaiing van uw tafel, een hoekje in uw living of uw wijnbar. Door zijn ergonomische vorm kan deze koeler elk model van fles bevatten.
De Exqui wijnkoeler is een nieuw universum dat iedereen kan interpreteren in verschillende kleuren, materialen en modellen. U kiest! In elk geval, wat u ook kiest, u bekomt een concentratie van perfecte Italiaanse stijl!

Ideaal voor alle soorten flessen

De Exqui wijnkoeler is ideaal om alle soorten dranken te koelen, en dus niet enkel voor uw wijn! Het ruim gevormde koelelement kan elk model van fles bevatten (tot 105 mm breedte), van mineraal water tot bier en vodka.

Het etiket op uw fles in het zicht en bovendien altijd droog

De Exqui wijnkoeler is de enige wijnkoeler die niet het etiket van uw fles verbergt, een zeer gewaardeerde eigenschap bij de wijnliefhebber. Met deze wijnkoeler ziet u steeds wat u drinkt ! Storende waterdruppels op uw fles, zoals bij het gebruik van een klassieke ijsemmer, zijn vanaf nu verleden tijd!

Tot 3 uren koelen

Uw vertrouwde fles behoudt zijn temperatuur voor minstens drie uren. Deze wijnkoeler is een temperatuur stabilisator ontworpen om de smaak van uw dranken optimaal te bewaren.

Beschikbaar in vele kleuren

Er bestaat een een Exqui wijnkoeler voor iedereen, in uw eigen favoriete kleur of in een kleur die past bij uw tafel. Zwart is perfect bij de gedimde lichten van een after-dinner drink, helder rood is ideaal voor een zomerse namiddag in de tuin!

Kunststof of staal

Het kiezen van de kleur van de houder en van het koelelement is niet genoeg om deze wijnkkoeler echt van u te maken. Staal of kunststof, mat of transparant, het kan allemaal! De keuze is volledig aan u!

Het enige wat u nodig heeft, is een diepvriezer

De Exqui wijnkoeler heeft echt niets meer nodig. In tegenstelling tot de klassieke wijn- of champagne-emmers, voorkomt u verspilling van water om ijsblokjes te maken en hebt u geen elektriciteit nodig om uw flessen op de juiste temperatuur te brengen.
Niet giftige materialen en recycleerbaar kunststof maken dit topdesign tegelijk milieuvriendelijk.

Vervaardigd uit recycleerbaar kunststof

De Exqui wijnkoeler biedt vandaag reeds haar bijdrage tot een wereld die respectvol is voor het milieu en de gezondheid. Hij is volledig vervaardigd uit niet giftige materialen en recycleerbaar kunststof.

Geen energie, geen waterverspilling

De Exqui wijnkoeler is als een diepvriezer maar zonder bedrading. Bovendien dient u zich geen zorgen meer te maken omtrent het maken van ijsblokjes bij de organisatie van uw feesten.

Herbruikbaar

Hoe dikwijls kunt u deze koeler gebruiken? Dankzij zijn eenvoudig principe kan hij steeds opnieuw gebruikt worden. Indien u meer dan drie uren koeling van uw dranken wenst, kunt u steeds een reserve koelelement kopen en in de diepvriezer bewaren.

Ontdek Exqui Wijnkoeler Accessoires